Ervaren Teeth Whitening Merchandise om het glazuur te bleken

tanden thuis bleken is het meest populaire proces voor het bleken van glazuur.

Bij het kronen wordt rekening gehouden met een ervaren oefening voor het bleken van tanden, simpelweg omdat veel op de unieke tand is weggeknipt om plaats voor de kroon te genereren. Dit is echter gewoon niet de meest populaire procedure voor het bleken van tanden, omdat te veel van uw unieke tand wordt afgeworpen. Bijgevolg is het bleken van tanden de meest wijdverbreide strategie om tanden witter te maken vanwege schoonheidsoorzaken.

This image has an empty alt attribute; its file name is 4nitril-handschoenen.jpg

Dit werkt in ongeveer 75 procent van de gevallen goed en heeft de neiging veel beter te werken op vergeeld glazuur. Het is ook interessant om op te merken dat cosmetische tandartsen de neiging hebben om hun inspanningen te concentreren op het bovenste glazuur, in plaats van op de onderzijde. Het komt omdat het verminderde aantal tanden meer verborgen is en vooral wordt overschaduwd, zowel vanwege de boventanden als vanwege de verminderde lip in de meeste gevallen.

Dit betekent niet dat u niet beide even sets kunt laten bleken, waar het echt wordt aanbevolen om de afname van de tanden te bereiken zodra de bleekmethode voor uw hogere set is voltooid, zodat u de kleur nauwkeuriger kunt afstemmen.

Om uw glazuur te bleken, scheidt uw tandarts eerst de tand die wordt gebleekt met behulp van een magere rubberen ‘dam’, net zoals men de ramen, deuropeningen en andere extra’s maskeert met een auto of vrachtwagen bij het opnieuw spuiten. Vervolgens bedekt hij het oppervlak van de tand met een oxidatiemiddel en stelt het ongeveer 50 procent per uur bloot aan warmte en lichtgewicht.

Het kan heel goed voorkomen dat een aantal van de bleekmiddelen op vreemde plekken op uw tandvlees lekt, waardoor u een licht branderig gevoel kunt gaan krijgen. Als dat gebeurt, plaats het dan onmiddellijk, maar wees niet ongerust; uw tandvlees kan wit worden voor elk klein, maar zal binnen een week effectief herstellen.

De hoeveelheid oplossingen voor het bleken van tanden die u nodig heeft, varieert afhankelijk van de conditie van uw respectievelijke tanden en het uiteindelijke resultaat dat u wenst, maar u kunt hopen ongeveer vier tot zes therapie├źn te ondergaan. Uw tandarts kan ook bleektherapie├źn tijdens operaties combineren met huishoudbleken.

Bij het bleken van glazuur bij het bleken van een bleekkit moet u een plastic bakje samen met het benodigde antwoord vullen en het elke dag een handvol uren aantrekken: een fantastische selectie voor glazuur dat slechts een beetje vergeeld kan zijn. Het duurt langer dan in-office variatie, maar geeft zeer goede resultaten, is tijdzuiniger en is momenteel extra productief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *